Slim investeren in Noorwegen, vanwege:

  • Goede bereikbaarheid ten opzichte van vliegvelden en veerdiensten
  • Behapbare reisafstand per auto
  • Vier seizoenen locaties
  • Veel outdoormogelijkheden, zoals skiën, wandelen, watersport
  • Weten wie je potentiële huurder is

Bij al deze vraagstukken kunnen we u bij de hand nemen en u diepgaander informeren.

Genieten en rendement in één

Een vakantiewoning in Noorwegen betekent genieten, maar ook slim investeren. Doorgaans kan er na ongeveer 8 weken verhuur al een positief rendement worden behaald. Fjord Rentals by Portula verzorgt de verhuur van luxe houten vakantievilla’s op verschillende prachtige locaties in Noorwegen.

Portula draagt dus niet alleen zorg aan de bouw van uw woning, maar ontlast u ook volledig bij alles wat komt kijken bij verhuur. Wij verzorgen de marketing, techniek en financiële afwikkeling voor u. Daarnaast is vooral onze lokale aanwezigheid van grote waarde. Zaken als ontvangst van gasten bij aankomst of vertrek, schoonmaak en onderhoud zullen wij verzorgen. De full-service dienstverlening van Fjord Rentals kan u hier volledig in ontzorgen.

Dankzij de goede bereikbaarheid neemt het toerisme in Noorwegen al jaren flink toe – en daarmee ook de vraag naar vakantiewoningen in Noorwegen.

Maarliefst 30% van alle mensen die op vakantie gaan in Noorwegen, verblijft in een gehuurd vakantiehuis.

Daarentegen verhuurt slechts 2% van alle Noorse eigenaren de eigen vakantiewoning, zodat de vraag veel groter is dan het aanbod.