Maximale service, maximaal ontzorgen

Werkwijze

Portula adviseert en begeleidt u bij het gehele project: van het inventariseren van uw wensen tot het selecteren van de perfecte kavel, van het ontwerpen van uw droomvilla tot de oplevering ervan. Tot slot verzorgen wij ook de verhuur van uw luxe houten villa aan recreanten via Fjord Rentals. Mits u dat wenst, uiteraard.

T | 055 5191968
E | info@portula.nl

Contact

Stap 1

Van kavelkeuze 
tot proefwonen

Stap 2

Van offerte
tot financiering

Stap 3

Van ontwerp
tot oplevering

Stap 4

Van verhuurklaar 
tot verhuren

Van offerte
tot financiering

Zodra u uw keuze voor een kavel heeft gemaakt, stellen we een offerte op. Daarin staan al uw wensen duidelijk omschreven. Overzichtelijk en begrijpelijk, zodat niets onduidelijk blijft en u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Voor de financiering van uw vakantiehuis kunnen we u in contact brengen met betrouwbare financiële partners, die in veel gevallen 60% van uw villa willen financieren. Wij helpen u in deze fase bij de nodige formaliteiten in Noorwegen, zoals het aanvragen van een Noors persoonsnummer.

Van verhuurklaar
tot verhuren

Zodra uw houten villa is opgeleverd, voegen wij – uiteraard alleen indien gewenst – uw villa toe aan het aanbod vakantievilla’s op het platform van Fjord Rentals. Fjord Rentals is een platform met een uitgebreid aanbod aan luxe Noorse vakantievilla’s die te huren zijn voor een weekend, midweek of meerdere weken. Wij kunnen u alles vertellen over het verhuurproces.

Door ons slimme online sleutelsysteem kunnen wij gasten op afstand toegang verschaffen tot uw villa. Mochten er onverhoopt tijdens het verblijf vragen zijn of hulp nodig zijn, dan zijn onze lokale medewerkers in de buurt om te helpen.

Neem contact op!

Als alles rond is, kan uw vakantiehuis worden gebouwd. Om ervoor te zorgen dat onze vakantiewoningen stuk voor stuk perfect worden afgeleverd, werken we samen met streng geselecteerde leveranciers uit Noorwegen en andere landen.