Noorwegen is een ongerept juweel

In het hart van Scandinavië, waar de adembenemende fjorden samenkomen met majestueuze bergen en weelderige bossen, schittert Noorwegen als een ongerept juweel van natuurlijke schoonheid.

Maar er is meer dan alleen de adembenemende landschappen die deze regio zo uniek maken. Het vastgoed in Noorwegen belichaamt een levensstijl die harmonieus samengaat met de natuurlijke omgeving, waarbij duurzaamheid, comfort en esthetiek hand in hand gaan.

Vastgoed in Noorwegen verkennen met Portula

Als Portula, een toonaangevend bedrijf in het bouwen van huizen in Noorwegen, nodigen we u uit om deze betoverende wereld van vastgoed in Noorwegen te verkennen en de mogelijkheden te ontdekken die dit land te bieden heeft aan vastgoedliefhebbers over de hele wereld.

Bekijk hier onze

Luxe Noorse villa’s

Jarenlange ervaring
in Noorwegen

We bouwen al meer dan 15 jaar in Noorwegen. Daardoor kennen we de cultuur, taal en wet- en regelgeving. 

Villa’s voorzien van
alle faciliteiten

Uiteraard zijn al onze villa’s voorzien van uitstekende faciliteiten. Van een ruime badkamer tot sfeervolle woonkamer. 

De mooiste locaties

van Noorwegen

Noorwegen kent een relatief groot aanbod in bouwkavels, maar de uiteindelijke keuze hangt sterk af van uw wensen en eisen.

Ontdek onze favoriete bestemmingen in Noorwegen

Portula bouwt op de meest prachtige locaties in Noorwegen. Hoewel er een breed scala aan bouwkavels beschikbaar is, hangt de uiteindelijke keuze af van uw persoonlijke wensen en eisen. De meeste mensen kiezen voor vakantiehuizen in goed bereikbare regio’s met goed geregeld toerisme, zoals de provincies Telemark en Hedmark. Onze favoriete Noorse bestemmingen zijn onder andere Vrådal, Trysil, Hemsedal, Treungen, Lillehammer, Jotunheimen, Risør en Kragerø.

Investeren in Noors vastgoed: een slimme zet

Naast het bieden van een unieke levensstijl, is investeren in vastgoed in Noorwegen ook een verstandige financiële zet. Met een stabiele economie, een groeiende markt voor toerisme en een toenemende vraag naar hoogwaardige accommodaties, biedt de Noorse vastgoedmarkt een scala aan mogelijkheden voor investeerders op zoek naar rendement op lange termijn.

Kom proefwonen in Noorwegen

Onder het genot van een kop koffie inventariseren wij uw wensen en gaan wij op zoek naar geschikte kavels. Zodra wij een mooie selectie voor je hebben gemaakt, maken we graag samen met jou de reis naar Noorwegen om de verschillende kavels te bekijken.

Daarna kan je zelfs proefwonen in één van onze vakantiehuizen. Dit biedt je de ultieme gelegenheid om te bepalen of het houten vakantiehuis bij je past en aan al jouw wensen voldoet. Uiteraard zorgen wij ook voor jouw reis en verblijf, zodat je je alleen hoeft te concentreren op één ding: genieten!

Stap 1

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 2

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 3

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen
Wij leren u graag kennen


Neem contact met ons op

Heeft u ook interesse in investeren in Noorwegen?
Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

In een persoonlijk gesprek – bij ons in Apeldoorn of bij u thuis – vertellen we graag over alle mogelijkheden.

Laat u verrassen door het totaalpakket dat wij u kunnen bieden: maximale service, maximaal ontzorgen.

Vastgoed in Noorwegen

Het vastgoed in Noorwegen vertegenwoordigt veel meer dan alleen woningen en gebouwen; het belichaamt een levensstijl die diep geworteld is in de natuurlijke omgeving en culturele erfgoed van het land. Als u op zoek bent naar een unieke combinatie van schoonheid, duurzaamheid en levenskwaliteit, dan biedt het vastgoed in Noorwegen een betoverende reis naar een wereld van mogelijkheden.

Bij Portula staan we klaar om u te begeleiden op deze reis en uw dromen van Noors vastgoed werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van uw perfecte stukje paradijs in Noorwegen.