Waarom kiezen voor Trysil?

Trysil, gelegen in het oosten van Noorwegen, is vooral bekend om zijn indrukwekkende skigebieden en uitgebreide netwerk van skipistes. Maar de aantrekkingskracht van Trysil gaat verder dan alleen de wintermaanden. Hier zijn enkele redenen waarom Trysil een aantrekkelijke bestemming is voor investeerders:

  1. Toffe activiteiten het hele jaar door

Trysil is een van de grootste skigebieden van Noorwegen en biedt niet alleen uitstekende mogelijkheden voor wintersport, maar ook zomeractiviteiten zoals mountainbiken en wandelen. Dit maakt het een bestemming die het hele jaar door aantrekkelijk is voor toeristen.

  1. Schitterende natuur

De regio rond Trysil wordt gekenmerkt door weelderige bossen, kabbelende rivieren en indrukwekkende berglandschappen. Natuurliefhebbers zullen hier hun hart ophalen, wat het gebied extra aantrekkelijk maakt voor vakantiegangers. Uiteraard is dit voor de investeerders zelf ook optimaal genieten tijdens je verblijf in Noorwegen. 

  1. Cultuur en traditie

Trysil heeft ook een rijke culturele achtergrond en is trots op zijn tradities. Bezoekers kunnen genieten van lokale festivals, proeverijen van Noorse gerechten en de warme gastvrijheid van de lokale bevolking.

Bekijk hier onze

Luxe Noorse villa’s

Jarenlange ervaring
in Noorwegen

We bouwen al meer dan 15 jaar in Noorwegen. Daardoor kennen we de cultuur, taal en wet- en regelgeving. 

Villa’s voorzien van
alle faciliteiten

Uiteraard zijn al onze villa’s voorzien van uitstekende faciliteiten. Van een ruime badkamer tot sfeervolle woonkamer. 

De mooiste locaties

van Noorwegen

Noorwegen kent een relatief groot aanbod in bouwkavels, maar de uiteindelijke keuze hangt sterk af van uw wensen en eisen.

Ontdek onze favoriete bestemmingen in Noorwegen

Portula bouwt op de meest prachtige locaties in Noorwegen. Hoewel er een breed scala aan bouwkavels beschikbaar is, hangt de uiteindelijke keuze af van uw persoonlijke wensen en eisen. De meeste mensen kiezen voor vakantiehuizen in goed bereikbare regio’s met goed geregeld toerisme, zoals de provincies Telemark en Hedmark. Onze favoriete Noorse bestemmingen zijn onder andere Vrådal, Trysil, Hemsedal, Treungen, Lillehammer, Jotunheimen, Risør en Kragerø.

Kom proefwonen in Noorwegen

Onder het genot van een kop koffie inventariseren wij uw wensen en gaan wij op zoek naar geschikte kavels. Zodra wij een mooie selectie voor je hebben gemaakt, maken we graag samen met jou de reis naar Noorwegen om de verschillende kavels te bekijken.

Daarna kan je zelfs proefwonen in één van onze vakantiehuizen. Dit biedt je de ultieme gelegenheid om te bepalen of het houten vakantiehuis bij je past en aan al jouw wensen voldoet. Uiteraard zorgen wij ook voor jouw reis en verblijf, zodat je je alleen hoeft te concentreren op één ding: genieten!

Stap 1

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 2

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 3

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Wij leren u graag kennen


Neem contact met ons op

Heeft u ook interesse in investeren in Noorwegen?
Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

In een persoonlijk gesprek – bij ons in Apeldoorn of bij u thuis – vertellen we graag over alle mogelijkheden.

Laat u verrassen door het totaalpakket dat wij u kunnen bieden: maximale service, maximaal ontzorgen.