Expertise en ervaring van Portula

Een Nederlandse makelaar die gespecialiseerd is in de Noorse vastgoedmarkt brengt een schat aan expertise en ervaring met zich mee. Portula begrijpt de aantrekkingskracht van Noorwegen als vakantiebestemming en kent de Noorse vastgoedmarkt ontzettend goed.

Wij begeleiden jou bij elke stap van het proces voor het bouwen van jouw vakantiewoning of villa. Met onze eindeloze ervaring in het bouwen van woningen in Noorwegen weten wij zeker dat wij jou het beste advies kunnen geven.

Betrouwbaarheid en vertrouwen

Het kopen van vastgoed in het buitenland kan een uitdagend proces zijn, maar met een Nederlandse makelaar in Noorwegen aan je zijde kun je met vertrouwen handelen. Portula weet tot in detail hoe het kopen van een woning in Noorwegen gaat en daarom is bij ons alles in goede handen.

Je kunt er bij ons op vertrouwen dat wij weten wat we doen en dat wij er alles aan doen om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij je kunt focussen op jouw vastgoed dromen in Noorwegen. Wij houden je uiteraard van alles op de hoogte en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

Bekijk hier onze

Luxe Noorse villa’s

Jarenlange ervaring
in Noorwegen

We bouwen al meer dan 15 jaar in Noorwegen. Daardoor kennen we de cultuur, taal en wet- en regelgeving. 

Villa’s voorzien van
alle faciliteiten

Uiteraard zijn al onze villa’s voorzien van uitstekende faciliteiten. Van een ruime badkamer tot sfeervolle woonkamer. 

De mooiste locaties

van Noorwegen

Noorwegen kent een relatief groot aanbod in bouwkavels, maar de uiteindelijke keuze hangt sterk af van uw wensen en eisen.

Ontdek onze favoriete bestemmingen in Noorwegen

Portula bouwt op de meest prachtige locaties in Noorwegen. Hoewel er een breed scala aan bouwkavels beschikbaar is, hangt de uiteindelijke keuze af van uw persoonlijke wensen en eisen. De meeste mensen kiezen voor vakantiehuizen in goed bereikbare regio’s met goed geregeld toerisme, zoals de provincies Telemark en Hedmark. Onze favoriete Noorse bestemmingen zijn onder andere Vrådal, Trysil, Hemsedal, Treungen, Lillehammer, Jotunheimen, Risør en Kragerø.

Kom proefwonen in Noorwegen

Onder het genot van een kop koffie inventariseren wij uw wensen en gaan wij op zoek naar geschikte kavels. Zodra wij een mooie selectie voor je hebben gemaakt, maken we graag samen met jou de reis naar Noorwegen om de verschillende kavels te bekijken.

Daarna kan je zelfs proefwonen in één van onze vakantiehuizen. Dit biedt je de ultieme gelegenheid om te bepalen of het houten vakantiehuis bij je past en aan al jouw wensen voldoet. Uiteraard zorgen wij ook voor jouw reis en verblijf, zodat je je alleen hoeft te concentreren op één ding: genieten!

Stap 1

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 2

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 3

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Wij leren u graag kennen


Neem contact met ons op

Heeft u ook interesse in investeren in Noorwegen?
Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

In een persoonlijk gesprek – bij ons in Apeldoorn of bij u thuis – vertellen we graag over alle mogelijkheden.

Laat u verrassen door het totaalpakket dat wij u kunnen bieden: maximale service, maximaal ontzorgen.