Kom helemaal tot rust in een natuurhuisje in Noorwegen

Steeds meer mensen zoeken naar manieren om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te investeren in een oase van rust. En welke plek is nou beter dan het beeldschone Noorwegen. Je bent hier in een compleet andere wereld en je kunt je echt even afzonderen van de rest. Lijkt het jou ook heerlijk om een paar keer per jaar naar jouw eigen woning in Noorwegen te kunnen vluchten?

De betoverende natuur van Noorwegen

In Noorwegen kijk je ongetwijfeld je ogen uit door de schitterende natuur. Het Noorse plaatje met de fjorden, de bergen, de watervallen en gletsjers kun je misschien al wel dromen. Het land biedt een overvloed aan mogelijkheden voor liefhebbers van rust en natuur.

Of je nu droomt van een huisje aan een idyllisch meer of in de bergen, Noorwegen heeft het perfecte decor voor jouw toevluchtsoord. Een natuurhuisje kopen in Noorwegen opent de deur naar een wereld van rust en schoonheid.

Bekijk hier onze

Luxe natuurhuisjes in Noorwegen

Jarenlange ervaring
in Noorwegen

We bouwen al meer dan 15 jaar in Noorwegen. Daardoor kennen we de cultuur, taal en wet- en regelgeving. 

Villa’s voorzien van
alle faciliteiten

Uiteraard zijn al onze villa’s voorzien van uitstekende faciliteiten. Van een ruime badkamer tot sfeervolle woonkamer. 

De mooiste locaties

van Noorwegen

Noorwegen kent een relatief groot aanbod in bouwkavels, maar de uiteindelijke keuze hangt sterk af van uw wensen en eisen.

Ontdek onze favoriete bestemmingen in Noorwegen

Portula bouwt op de meest prachtige locaties in Noorwegen. Hoewel er een breed scala aan bouwkavels beschikbaar is, hangt de uiteindelijke keuze af van uw persoonlijke wensen en eisen. De meeste mensen kiezen voor vakantiehuizen in goed bereikbare regio’s met goed geregeld toerisme, zoals de provincies Telemark en Hedmark. Onze favoriete Noorse bestemmingen zijn onder andere Vrådal, Trysil, Hemsedal, Treungen, Lillehammer, Jotunheimen, Risør en Kragerø.

Financiële voordelen van een Noors natuurhuisje

Investeren in onroerend goed in Noorwegen is niet alleen een emotionele beslissing, maar ook een verstandige financiële zet. De vastgoedmarkt in Noorwegen is stabiel en betrouwbaar. Een natuurhuisje kan niet alleen dienen als een toevluchtsoord voor jezelf, maar ook als een waardevolle investering voor de toekomst.

Verhuur je natuurhuisje wanneer je er zelf geen gebruik van maakt, en je kunt profiteren van een extra inkomstenstroom. Laat de volledige verhuur aan ons over via ons bedrijf Fjord Rentals.

Kom proefwonen in een natuurhuisje in Noorwegen

Onder het genot van een kop koffie inventariseren wij uw wensen en gaan wij op zoek naar geschikte kavels. Zodra wij een mooie selectie voor je hebben gemaakt, maken we graag samen met jou de reis naar Noorwegen om de verschillende kavels te bekijken.

Daarna kan je zelfs proefwonen in één van onze vakantiehuizen. Dit biedt je de ultieme gelegenheid om te bepalen of het houten vakantiehuis bij je past en aan al jouw wensen voldoet. Uiteraard zorgen wij ook voor jouw reis en verblijf, zodat je je alleen hoeft te concentreren op één ding: genieten!

Stap 1

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 2

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Stap 3

Persoonlijke wensen,
sfeer proeven & proefwonen

Wij leren u graag kennen


Neem contact met ons op

Heeft u ook interesse in investeren in Noorwegen?
Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

In een persoonlijk gesprek – bij ons in Apeldoorn of bij u thuis – vertellen we graag over alle mogelijkheden.

Laat u verrassen door het totaalpakket dat wij u kunnen bieden: maximale service, maximaal ontzorgen.