Portula op Second Home Beurs 2023

Portula is als exposant aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Een goede mogelijkheid om ons vrijblijvend te ontmoeten en u in een persoonlijk gesprek te laten informeren. Op de Second Home Beurs vind u meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak en een uitgebreid seminarprogramma waar juridische, fiscale en financiële zaken aan bod komen. Dus… blijft het bij dromen? Of zet u met een bezoek aan de Second Home Beursde eerste stap naar een tweede huis?

Informatie & inspiratie
Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door u goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, komt u goed voorbereid uit de startblokken. Op de Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet u zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

Tickets
Via deze link registreert u eenvoudig 2 gratis vrijkaarten om ons te bezoeken op de Second Home Beurs. Tot ziens op de beurs en we kijken er naar uit je welkom te heten op onze Portula stand!